Glædelig Påske til Jer alle.

Jeg må absolut dele sådanne vidunderlige billeder af disse smukke blomstrende kirsebærtræer. Et udpluk fra en af de mange smukke parker fra det vidunderlige København.
En af mine venner i København tog disse smukke billeder i København. Jeg tog mig derfor friheden til at dele hendes storslåede magiske billeder.
Tak.

I min første bog Burning Desire: The Psychopath and the Girl in Black Prada Shoes – Part 1, der beskriver jeg lidt om disse haver. Jeg  beskriver også om den fantastiske tid hvor der hvert forår er en blomstrende pryd af disse smukke japanske træer.

UDDRAG FRA BOG Nr. 1:

I København, sætter mange ekskursionsbusser mange japanske turister af på Langelinie. Det er en lang promenade i centrum af København omgivet af forskellige parker og Københavns kanal. Japanerne er så ydmyge og venlige, og hilser som oftes på dig. Statuen af Den Lille Havfrue har også sit hjem her. Derudover er der på Kastellet mindst to hundrede kirsebærtræer (sakura, på japansk).

På trods af blomsternes korte levetid skildrer den livets tålmodighed og repræsenterer det korte liv––et hovedtema for buddhismen. Dette blev derefter forbundet med religion og herefter adopteret af de aristokratiske føydale japanske krigere. Det kom også til at repræsentere, hvordan en Japansk krigers liv var. Derudover blev det et symbol på, at en let brise kan få blomster til at falde ned af træets krone––ligesom en kriger også let kan falde i krig. Symbolet fik dem til at indse, at selvom livet er smukt––er det er også kort.

I Kongens Have, i hjertet af København, er der blevet plantet mange enorme kirsebærblomster træer. Typisk pryder træerne kortvarigt med deres lyserøde blomster.

Der er halvtreds forskellige arter af træet på Assistens Kirkegård. Det er et vigtigt grønt område for borgerne, samt et gravsted for mange danske notabler. Her ligger mange førende personer til hvile fra en æra af det 19. århundrede. Heriblandt kan man se gravstedet om eventyrfortæller Hans Christian Andersen. Også historie / filosofisk forfatter Søren Kierkegaard. Begge er karakterer jeg har brugt i min bog.

 

 

 

Man kan også finde den Nobelprisvindende fysiker Niels Bohr. Ydermere, nogle amerikanske jazzmusikere, såsom Kenny Drew og Ben Webster. Alle er stillet til hvile i dette fantastiske område. 

Et af Københavns største attraktioner er Bispebjerg Kirkegård. Stedet er prydet med en fantastisk avenue af japanske lyserøde træer, der danner en lang, lyserød tunnel. Det er det mest populære sted i det store parkområde og fungerer mere som en park end en kirkegård. 

Folk går der hvert år i blomstersæsonen, og nyder den malerisk tradition, der oprindeligt kommer fra Japan. Gæsterne gør det til en dagstur, mens de kigger på de lyserøde træer. Mange holder derudover deres picnic under det fantastiske, massive blomsterhav. Traditionen har sit eget navn hanami. Du kan nyde det hvert forår, fra omkring midten af april indtil begyndelsen af maj. 

Så der er også noget rigtig godt og skønt ved Danmark! Men at opleve et sådan vidunderlig blomsterhav i Japan, når jeg nu er så tæt på dette land, har altid været min største ønske af alle drømme i mit liv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *